Frakt & Retur

Frakt

Se listan nedan för leveransinformation per land. Alla beställningar som görs före 12:00 måndag till fredag strävar efter att skicka samma dag.

  Land Frakt under 799 sek Frakt över 799 sek Transittid Returavgift
  Sweden 45 kr Gratis 2 - 5 arbetsdagar 45 kr
  Germany 5.95 eur Gratis 2 - 5 arbetsdagar 5.95 eur
  Denmark 39 dkk Gratis 1 - 2 arbetsdagar 39 kr
  Belgium 3.95 eur Gratis 2 - 5 arbetsdagar 3.95 eur
  Austria 3.95 eur Gratis 2 - 5 arbetsdagar 3.95 eur
  Ireland 3.95 eur Gratis 5 - 7 arbetsdagar 3.95 eur
  Holland 3.95 eur Gratis 2 - 5 arbetsdagar 3.95 eur
  Poland 3.95 eur Gratis 2 - 5 arbetsdagar 3.95 eur
  Finland 3.95 eur Gratis 2 - 5 arbetsdagar 3.95 eur
  France 3.95 eur Gratis 2 - 5 arbetsdagar 3.95 eur
  Spanien 5.95 eur Gratis 2 - 5 arbetsdagar 5.95 eur

   
  Vi levererar med Schenker med följande alternativ:

  • Leverans till hem- eller arbetsadress
  • Leverans till en paketbutik nära dig

  Retur

  Om du inte är nöjd med ditt köp kan du returnera dina varor till oss. MOS MOSH erbjuder en 30-dagars returpolicy som gäller från den dag du tar emot dina varor. Alla varor måste returneras i originalskick, oanvända och i samma skick och förpackning som de kom i. Detta inkluderar eventuella ytterligare presentartiklar som tas emot från MOS MOSH, om tillämpligt.

  Vi gör returfrakten enkel och bekväm för dig genom att inkludera en förbetald returfraktsedel. Returer är föremål för en returfraktavgift (se listan över länder) och kommer automatiskt att dras från din återbetalning. Använd den förbetalda fraktsedeln som ingår i ditt paket och lämna in det i närmaste Paketbutik. Kostnaden för frakt kommer automatiskt att dras från din återbetalning. Efter att dina returnerade varor når oss och vi behandlar din retur kommer vi att överföra värdet på ditt köp tillbaka till ditt konto så snabbt som möjligt. Vi utfärdar endast återbetalningar till det kort eller bankkonto som ursprungligen användes för att köpa varorna.

  Om du inte fick en returfraktsedel med din beställning, vänligen skriv till oss på customerservice@mosmosh.com för att få en.

  Vi rekommenderar frakt returer med försäkring och spårningsnummer. Vi utfärdar endast återbetalningar till det kort som ursprungligen användes för att köpa varorna. Vi kan inte ersätta dig för eventuella extra fraktkostnader som du kan ådra dig.

  Returnera alla beställningar till:

  DSV Solutions A/S
  Profilvej 4
  DK-6000 Kolding

  Utbyten
  Om du vill byta ut en eller flera varor mot en annan storlek, färg etc. returnerar du bara varorna med den förbetalda returfraktetiketten, så dras fraktkostnaden automatiskt från värdet på ditt köp. Sedan kan du lägga en ny beställning för rätt storlek.

  Om du har några frågor, vänligen kontakta vår kundtjänst på customerservice@mosmosh.com.

  Felaktiga eller felaktiga föremål

  Om du fått en felaktig eller felaktig vara i din beställning ber vi om ursäkt för besväret och ber dig kontakta oss på customerservice@mosmosh.com.

  Hur man behandlar en felaktig vara
  Föremål köpta från MOS MOSH-webbplatsen är föremål för en 2-års garanti. Detta gäller material- och tillverkningsfel.

  Skicka ett mail till customerservice@mosmosh.com och ange problemet och kom ihåg att hänvisa till ditt ordernummer, som finns på din orderbekräftelse. För att göra processen enklare för båda delarna, bifoga bilder på varan och frågorna i fråga, och informera produktens namn, produktnummer och storlek. Vår kundtjänst kommer sedan att behandla din förfrågan.

  Om vår kundtjänst bedömer behovet av retur står vi för leveranskostnaderna. Varor som returneras utan samråd med vår kundtjänst kommer inte att kompenseras.

  MOS MOSH-artiklar köpta från tredje part
  Felaktiga MOS MOSH-varor köpta från tredje part, såsom en webbshop eller fysisk butik, ska hänvisas till den butik som de köptes ifrån. MOS MOSH webbshop kan inte hållas ansvarig för dessa köp.