The Gallery. story

MOS MOSH Gallery. grundades 2020 av Kim Hyldahl, dedikerad till att klä den moderna mannen med självförtroende och stil. Inspirerad av vårt systermärke, MOS MOSH, är vår vision att omdefiniera lyx genom att skapa internationellt hyllade plagg som sömlöst balanserar kvalitet och prisvärdhet. Vi förkroppsligar essensen av avslappnad elegans och tidlös sofistikering i varje plagg, in i minsta detalj. På MOS MOSH Gallery tror vi på att skapa tidlösa plagg som är gjorda för att hålla – och lätta att förstå.

Vårt fokus på hantverk säkerställer en enkel men mångsidig garderob med flera stylingsalternativ. Kollektionerna är skurna från högsta hyllan med den lilla twisten och naturen i åtanke, utan att kompromissa med passformen. Våra plagg är gjorda för att användas mer än en gång; de är gjorda för att hålla.

”Good things take time. We want to do things properly; it has to feel right”.

Kim Hyldahl, founder of MOS MOSH

Kim Hyldahl, MOS MOSH founder

Kim Hyldahl, MOS MOSH founder

The Gallery. signature

Välsittande jeans, avslappnad skräddarsydd och väsentliga stilar. Det här är Gallery. Med orubblig uppmärksamhet på detaljer utmärker vi oss i att tillverka plagg av exklusiva tyger, och skapar plagg som är designade för att bäras mer än en gång och göras för att hålla. Mångsidighet och komfort är kärnan i våra kollektioner, vilket gör att varje del enkelt kan övergå från avslappnad till formell, vilket tilltalar den moderna mannen på resande fot.

Omfamna andan av avslappnad elegans och upplev det självförtroende som kommer av att bära plagg som förkroppsligar både sofistikering och komfort. Följ med oss på denna resa när vi omdefinierar lyx för den samtida mannen som uppskattar konsten att varaktig stil.

"Attention to detail - always with a twist".

Kim Hyldahl, MOS MOSH founder

MOS MOSH

Historien om MOS MOSH går tillbaka till 2010, då en liten kollektion av sju par jeans och byxor kom till liv i hemmet till grundaren Kim Hyldahl. Signaturen var tydlig; välsittande plagg, hög kvalitet och viktigast av allt, designade med en twist i åtanke. Redan från början hade MOS MOSH ett mål att nå ett internationellt vingspann samtidigt som man förblev trogen DNA och principer.

Allt vi gör gör vi med passion, kärlek och hjärta. Vi var, och är fortfarande, inte rädda för att säga att vi har ett kommersiellt tänkesätt, och det gav resultat. Kvinnor över hela världen har anammat utseendet och passformen hos MOS MOSH-jeans. Läs mer om MOS MOSH här.

Vi är MOS MOSH & Gallery.

MOS MOSH och Gallery. är internationellt ledande modevarumärken som bygger på en stark kultur med grundläggande värderingar - äganderätt, ansvar och äkthet har alltid varit hörnstenarna i verksamheten, och målet har alltid varit att leverera utöver det förväntade – på alla möjliga sätt.

Vi är två varumärken som värnar om varandras välbefinnande och den värld vi lever i. Vi sätter upp ambitiösa mål samtidigt som vi håller fötterna stadigt på jorden. Att komma ihåg vilka vi är och var vi kommer ifrån är viktigt eftersom det håller oss ödmjuka.

Kreativitet är A och O; vi vet hur viktigt det är att ständigt förnya oss själva och vår design. Det gör oss hängivna och motiverade att göra vårt bästa genom hårt arbete och lite överraskningsmoment.

Att vara en del av modebranschen innebär att vi har ett stort ansvar för den planet vi lämnar över till våra barn och barnbarn. Vi är fullt medvetna om att vi inte är perfekta, men vi har en ärlig inställning och på väg att bli mer ansvarsfulla. Vi är fast beslutna att ta ansvar och göra bättre beslut varje dag genom att minimera vår miljömässiga och sociala påverkan i hela vår affärskedja.

Oavsett hur snabbt MOS MOSH och Gallery.-tåget går, förblir vi trogna vårt DNA och våra ödmjuka principer.

Read more about Gallery.